Adatvédelmi

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Számunkra nagyon fontos  a vásárlóink által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, továbbá a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. A látogatók személyes adatait bizalmasan, és a jogszabályokba előírtak szerint kezeljük, gondoskodunk azok biztonságáról, mindent megteszünk az ehhez szükséges technikai feltételek biztosításáról.

Regisztrációkor kizárólag a rendeléshez , és a belépéshez feltétlenül szükséges adatokat kérjük. Regisztrált ügyfeleinknek semmikor, semmilyen kéretlen /spam/ levelet nem küldünk. Regisztrált ügyfeleink ezen túlmentően kizárólag a regisztrációhoz és a rendeléshez feltétlenül szükséges leveleket kapnak. Regisztrációját és ezzel együtt minden személyes adatát írásos kérés alapján bármikor töröljük.

Semmilyen körülmények között nem adunk ki harmadik félnek sem vásárlói,  kivéve amennyiben az a megrendelés teljesítéséhez (szállítás) elengedhetetlenül szükséges.

AZ ADATKEZELÉSRE VONATKOZÓ JOGSZABÁLYOK:

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény

Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény

Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény

226/2003. (XII. 13.) Korm. rendelet az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, az elektronikus hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosítókijelzés és hívásátirányítás szabályairól

Az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény